5 gyllene Tips för att konvertera dina gratis abonnenter till betalande kunder

4 gyllene Tips för att konvertera dina gratis abonnenter till betalande kunder


Med den stigande levnadskostnaden i olika delar av världen, skulle de flesta hellre ta den fria versionen av en produkt och välja att avstå från de premiumfunktioner som produkten erbjuder. Detta kan dock fördröja tillväxten av ditt företag, och du måste överväga strategier som kan konvertera gratis abonnenter till betalande kunder.

Kickstart de fria försök med träningspass, via webinars, podcasts, eller YouTube-videor, och det kommer att sätta grunden för dina gratis abonnenter att börja betala för dina varor. I den här guiden tittar vi på beprövade och innovativa sätt som kan konvertera dina gratis abonnenter till betalande kunder.

Ge regelbundna Tricks och Tips

Den genomsnittliga användaren kan bara hålla så mycket information från dina träningspass. Se till att de känner till de funktioner de får med gratis prenumeration och regelbundet ge dem tips och tricks som beskriver premium funktioner och de fördelar de står för att vinna.

Använd din e-postlista för att skicka ut tips, uppdatera innehåll på din webbplats och dela innehållet med tips på sociala medier.

Anpassa och anpassa meddelanden

Många återförsäljare idag har liten hänsyn till den information de har om sina abonnenter, såsom namn, köpa mönster, e-postadresser, et al. Använd den information du redan måste anpassa och anpassa de meddelanden du skickar till dina abonnenter.

Resultaten av en ny studie visar att anpassade och personliga e-postkampanjer har dubbelt så många svar jämfört med generiska kampanjer.

Tillåt abonnenterna att kartlägga vägen

Detta är ett av de innovativa sätten att konvertera gratis abonnenter till betalande kunder. Övertala dina abonnenter att ge feedback på den fria versionen och hur de kan förbättra slutprodukten. Abonnenterna kan hjälpa dig att identifiera lösningar på de problem de står inför.

Dina abonnenter behöver inte mycket coursing att köpa premiumprodukten när de har varit en del av skapelseprocessen. Du kommer att ha en högre omräkningskurs genom att följa denna åtgärd för alla dina produkter.

Bli Oumbärlig

När du utfärdar en gratis version av din produkt se till att det ger en lösning på ett grundläggande behov i abonnentens liv. Vänta inte med att visa hur oumbärlig din produkt är för dina abonnenter när du erbjuder premiumversionen, men börja direkt från den fria versionen. Att ge dem värdefulla tips om hur du navigerar din produkt och korrekt kundsupport gör dig oumbärlig och lätt för dem att betala för premiumversionen.

Sammanfattningsvis, efter en betydande period, ta bort den fria versionen helt och hållet. Företag som har använt detta tips har funnit att deras betalda abonnemang raket efter att göra sig av med de fria versionerna. Med ovanstående tips och kvalitetsservice, du kommer att konvertera en stor andel av dina gratis abonnenter till vanliga betalande kunder.

Post a Comment

Nyare Äldre