MailChimp VS AWeber VS GetResponse

MailChimp VS AWeber VS GetResponse


Även i denna dag och ålder är det absolut nödvändigt att bygga en kraftfull e-postlista. Dessa listor byggs vanligtvis upp under en viss tidsperiod. En bra e-postlista kommer att vara en robust, up-to-date samling av dina mest lojala kunder och kunder. Dessa är de människor som är antingen lojala mot ditt varumärke, eller är åtminstone intresserade av vad du har att erbjuda. Som du kan föreställa dig kommer den här listan att vara ovärderlig.


Dessutom är det inte svårt att föreställa sig att bygga en sådan lista kan vara lite utmanande. Det är där e-postleverantörer visar sig vara till hjälp. De tre tungviktarna i denna arena är MailChimp, AWeber och GetResponse. Vilken kommer att ge dig de resultat du behöver?


Att Jämföra MailChimp, AWeber Och GetResponse

Medan MailChimp, AWeber och GetResponse har ett antal likheter, erbjuder var och en i slutändan en annan användarupplevelse. Detta gör en universell rekommendation omöjlig. I stället, låt oss bryta ner de viktigaste övervägandena för en e-postleverantör:


* Deliverability: detta hänvisar till huruvida dina meddelanden kommer att göra det till önskade inkorgar. AWeber har ett gott rykte i detta avseende, men MailChimp och GetResponse har etablerat bättre rykte genom åren för denna efterfrågan.

* Anmälningsformulär: en visuellt tilltalande, engagerande registreringsformulär är viktigt för att få in nya abonnenter/anhängare till din e-postlista. MailChimp gör det enkelt att skapa utarbetade, anpassade former, så de tenderar att vara användarens favorit i denna arena.

* Pris: självklart vill du inte spendera en arm och ett ben. Samtidigt står det för att du vill uppnå bästa möjliga värde. Alla dessa leverantörer erbjuder differentierade prenumerationstjänster, samt möjligheten att välja och välja de tjänster som du faktiskt kommer att använda. MailChimp har fler alternativ för potentiella abonnenter, men för att vara ärlig är alla tre företag ungefär samma i denna kategori.

* Autosvarare: en bra autosvarare kan visa sig vara mycket användbar, särskilt om du vill skapa din egen förinställda e-postkampanj. Med detta sagt är detta en annan kategori där skillnaderna mellan våra tre leverantörer ligger nära noll.

* Integration: MailChimp har ett gott rykte för att göra det enkelt för sina kunder att integrera sina e-postmeddelanden med olika verktyg.

* Kundservice: alla dessa företag har bra kundservice, även AWeber har upprätthållit en stor kundservice rep för en riktigt lång tid vid denna tidpunkt.

Post a Comment

Nyare Äldre