4 sätt att tjäna pengar med E-postmarknadsföring

Ways to Make Money with Email Marketing  Over 90% of the population use email on a daily basis,


Över 90% av befolkningen använder e-post dagligen, och det är en möjlighet att tjäna pengar. E-post är bindväven i det moderna e-handelslandskapet och bygga en robust e-postlista är ett sätt att bygga starkare relationer med dina abonnenter och genom att tillhandahålla extra värde kan du göra en stilig extrainkomst.

Den moderna abonnenten vill köpa, utan att pressas till att fatta köpbeslutet och så många abonnenter öppnar inte många av e-postmeddelandena. I den här guiden tittar vi på fyra sätt du kan tjäna pengar med e-postmarknadsföring.

Välj Din Nisch

Nischen du väljer kan antingen göra dig eller bryta dig, så det är viktigt att du fattar ett välgrundat beslut. Relationer, hälsa och rikedom är några av de bästa nischer som fortsätter att tjäna pengar. Nästa bit är att välja en underkategori, som är din nisch. Välj en populär nisch som är spännande och levande för marknaderna idag. Välj också en nisch med hög konkurrens, som också är digitala vänliga människor är villiga att betala för information.

Enda Sida Webbplats

Statistik visar att en enda sida webbplats kan du tjäna så mycket pengar som de med flera sidor webbplatser. Sidan ska vara en OPT-in sida, som lockar människor att prenumerera genom att ge sina e-postadresser. Denna OPT-in sida är kärnan i din e-postmarknadsföring, och ju fler människor du har på dina listor, desto mer pengar kan du göra.

Välj ett vinnande Affiliate erbjudande

Affiliate marknadsföring är ett av de enklaste sätten du kan använda din e-postlista för att tjäna pengar. Detta tar en liknande kurs som när du väljer rätt nisch. Forskning allmänt på de bästa affiliate-nätverk; granska deras marknadsföring genom att agera som kund först, prenumerera på deras e-post sedan läsa granska sina produkter. Vissa affiliate produkter säljer lätt, och vissa kan ta veckor eller månader att sälja en enda produkt.

Tänk bara på de erbjudanden som kommer att ge värde till dina abonnenter, och du kommer att kunna skapa en äkta och varaktig rapport med människorna på din lista.

Skapa en fantastisk gåva

Vid det här laget, du vet att samla e-postadresser för en effektiv e-marknadsföringskampanj är inte en promenad i parken. Du kommer att behöva erbjuda något värdefullt för dina potentiella abonnenter i utbyte mot deras e-postadress. Du får bättre omräkningskurser när du erbjuder gåvor, och din lista kommer att växa exponentiellt. Populära gåvor inkluderar arbetsböcker, e-böcker, eller rapporter alla i PDF-format samt videor eller ljudfiler.

Sammanfattningsvis, alltid hålla kontakten med de personer på din e-postlista. Det tar en avsevärd tid och resurser för att göra minst $1 per månad från varje abonnent. Du måste utveckla en e-poststrategi för att öka mängden pengar du gör från var och en av dina abonnenter.

Post a Comment

Nyare Äldre