Tips för att Maximera Din Pinterest Marknadsföring

Tips för att Maximera Din Pinterest Marknadsföring


Vill du få fler stift och repins? Vill du ha mer trafik? Vill du se dina stift fästa oftare? Här är några utmärkta tips som hjälper dig att maximera din Pinterest marknadsföring.


#1 Se till att Du Inkluderar Pin It-Knapp

Dra nytta av Pinterests gratis widget för att lägga till en "Pin It" - knapp till din Tumblr, WordPress, etc. bild. Du kan också lägga till widgeten till din Android eller iOS-app. Du kan anpassa den och det är lätt att få upp och arbeta.


Det gör det mycket lättare för dina besökare att dela innehållet du har skrivit. De måste bara klicka på knappen och välja vilken styrelse de vill fästa den till. Enkelt översätter till fler inlägg. Du bör hålla reda på de bilder som du använder för din pin It-knappen för att se vilka som gör bäst. Det är ett bevisat faktum att "Pin It" - knappen kommer att öka dina stift.


# 2 Skapa Pin beskrivningar för dina besökare

Besökare vill ha enkel och sömlös. Om du vill öka dina repins och stift sedan ge dem att genom pre-fylla pin beskrivningar för dem. Se till att din beskrivning är inspirerande och intressant. Undvik dessa generiska beskrivningar som ingen läser eller vill lägga upp. Dra nytta av beskrivningen utrymme och titta på dina repins växa.


#3 Gör Vad Pinners Göra

Om du vill vara säker på att dina anpassade PIN-beskrivningar används och att dina pin-knappar utnyttjas, måste du göra vad pinners gör. Se och lär. Kassan vad pinners gör och säger. Använder de nyckelord? Vilka? Marknadsför de varumärken eller ger bra råd? Insikten du får från pinners kan vara till stor hjälp för att säkerställa framgång för dig.


# 4 Ta dina populära Pins och visa dem!

Varför inte visa upp dina mest populära pins? När dina besökare stift dina bilder, vad de säger är vad du har att erbjuda, din produkt, frågor till dem. På grund av denna trend bilder har blivit ett bra sätt att förutsäga vad som kommer att vara mest engagerande på din webbplats. Du kan utnyttja de bästa presterande stiften genom att sortera dina bilder efter antalet interaktioner och skapa ett toppstiftkort på ditt Pinterest-konto.


Sätt dessa 4 tips i praktiken på ditt Pinterest-konto och du får snart njuta av fördelarna.

Post a Comment

Nyare Äldre